Reis til varmere strøk

Mange av oss ønsker å reise når de kalde høstdagene setter inn, og når vinteren kommer blir ikke denne tanken noe mindre. Det er mange måneder som er fine i Norge, men det er enda flere som er kalde og rett og slett ufyselige! Da er det fint å kunne sette seg ned og bestille noen flybilletter, ta et fly i noen timer og vips så er du i varmere strøk. Men hvor skal du dra for å komme til varmen, og når på året er best å reise?

Kald hjemme i Norge på vinteren?

Om det er vinteren du ønsker å unnslippe så er det ingen grunn til bekymring. Det finnes mange land som har sommer og sol når vi har stusselig vinter her hjemme. Om du er ute etter kultur, shopping og strender så er kanskje Dubai noe for deg. Ja, de har vinter når vi har vinter, men med temperaturer oppe i 31 grader i januar, så er det ikke en god, gammel norsk vinter det er snakk om her. Dubai opplever også en kulturboom akkurat nå, som du kan lese mer om på Dagsavisen om Dubai er noe som frister.

Rio De Janeiro i Brasil er et populært reisemål som både er spennende og annerledes, og også varmt i januar. Januar er det varmeste måneden med gjennomsnittlig temperatur på 27 grader. Du kan også se på Travelmarket for flere idéer.

Sydentur til sommeren?

Om du vil ut å reise til varmere strøk på sommeren, så er det lett å finne land som har det enda varmere enn oss her i nord. Syden er populært både fordi det er varmt, men også fordi det finnes en rekke forskjellige land å velge blant. I Middelhavet vil alle finne noe de vil trives med – Malta, Spania og Hellas er alle destinasjoner som har noe å by på for liten og stor. Solen er rikelig og det er også badeværet og strendene.