Annerledes reiser

Stadig flere ønsker seg litt annerledes reiser. Solreiser og badeferier er selvsagt herlig. Weekendreiser og storbyreiser har også sin sjarm, men det kan være spennende å oppleve noe nytt og uvant i ferien, noe man aldri opplever i hverdagen. Når folk bruker penger på reiser, vil de jo skape minner for livet.

Heldigvis har det aldri vært enklere å oppleve annerledes og uvanlige reisemål. Hele verden er tilgjengelig, dersom man har råd til å velge reisen fritt. Man kan dra på seileferie sammen med familien, dra på oppdagelsesferd i jungelen, eller klatre i kjente og ukjente fjell. Island er også et populært reisemål for nordmenn som vil oppleve spennende og annerledes natur. Sportsfiskere eller jegere vil sette pris på en spesialtilpasset jakt- eller fiskereise.

Dykkeferier gir deg muligheten til å oppleve livet under vann, og om ikke lenge kan man også oppleve Jorden fra verdensrommet. Dette blir selvsagt en eksklusiv ferietur, men Virgin har allerede begynt å teste romflyet sitt, som skal ta turister ut i verdensrommet, der de kan oppleve blant annet vektløshet. Andre spennende og fartsfylte ting man kan gjøre i ferien, er å kjøre racerbil eller fly i jagerfly. Begge deler er mulig.

Også her i Norge er det mange aktører som tilbyr annerledes ferier. Man kan reise til Svalbard, eller bli med på rideturer i fjellheimen. Om vinteren kan man overnatte i ishotell flere steder i Norden, eller man kan gå inn bak frosne fosser og skue naturens underverker. Det er ikke alltid slik at man trenger å reise så langt for å oppleve en annerledes ferie!